Har du bolig eller eiendom som skal selges eller leies ut? 
Gi potensielle kunder et god førsteinntrykk ved hjelp av flotte profesjonelle bilder!
Boligfoto
Boligfoto skal dokumentere boligens innhold og kvaliteter. 
Bildene skal fremheve det som er unikt med din bolig på en slik måte at potensielle kjøpere får lyst å gå på visning. Dette oppnås i en kombinasjon av rombeskrivende bilder, stemningsbilder, utebilder og fasadebilder.
Kombinasjonen erfaren fotograf og proff bilderedigering gir deg bilder av beste kvalitet!
Dronefoto 
Drone er et fantastisk verktøy for å fremheve boligens beliggenhet. Nærområdets kvaliteter kan ha stor innvirkning på både interesse og opplevd verdi. Dersom du har en stor eiendom eller strandlinje kommer dronebildene spesielt godt til sin rett.
Jeg tar flotte dronebilder av din bolig på en trygg og lovlig måte. Jeg er registrert og sertifisert dronepilot med lovpålagt ansvarsforsikring.
Mastefoto
Med kamera på toppen av en 6 meter høy mast er det lett som en lek å få flotte fasadebilder med riktig perspektiv og rette linjer.
Kveldsfoto
Kveldsfoto fremhever den varme og lune stemningen etter solnedgang, med fokus på både kunstig og levende lys. Utendørsbelysning og utepeis/bålpanne kommer bedre til sin rett på kveldsbilder. Det gir en god stemning, men også en opplevelse av eksklusivitet.
Plantegninger
Plantegninger gir en god og rask oversikt over boligens innhold og rominndeling, og er således med på å styrke den helhetlige presentasjonen av en bolig. ⁠Det er et nyttig verktøy når både møblering og oppussing av ny bolig skal planlegges.
Digital visning
La potensielle kjøpere gå på visning fra sin egen sofakrok. I den tredimensjonale modellen kan du fritt bevege deg gjennom alle rom og zoome deg inn på detaljer som du ønsker å se nærmere på. Du kan også gjøre oppmålinger i modellen, praktisk hvis man lurer på om sofaen vil passe inn? 
Til høyre er en interaktiv demo som du kan teste ut. Velg ønsket synsvinkel med musepekeren og gå rundt med piltastene på ditt tastatur.
Back to Top